Kommunikaatiokulma

Panostamme itsemme kehittämisen ja jatkokouluttautumisen lisäksi työhyvinvointiin ja alamme haasteista inspiroitumiseen. Yhteiset koulutusmatkat ja säännölliset konsultaatiomahdollisuudet kollegoiden kanssa vahvistavat yhteishenkeä ja koko tiimin ammattitaitoa.

Kirsi Katajisto

Miina Tauriala

Susanna Vilppula Kommunikaatiokulma

Susanna Vilppula

Emilia Salin

Hanna Mertanen Kommunikaatiokulma

Hanna Tiirikainen

Sanna Parkkinen

Suvi Hakala

Heidi Tuominen

Leena Yli-Korhonen

Anu Kivistö

Kirsi Katajisto

Yrittäjä, puheterapeutti, fysioterapeutti

Olen Kirsi Katajisto, puheterapeutti, fysioterapeutti ja Kommunikaatiokulman yrittäjä. Pitkä kokemukseni erilaisista kuntoutuksen tilanteista ja tarpeista on tuonut osaamista, sekä halua kehittää alaa osaltani. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ja heidän läheisilleen yksilöllisiä mahdollisuuksia kehittää omaa ilmaisuaan.

Kannustan tiimiämme käyttämään luovuutta valmiiksipureskeltujen menetelmien sijaan. Vain tutustumalla asiakkaamme yksilölliseen arkeen, voimme nähdä mitkä ratkaisut voisivat tehdä sitä sujuvamman. Työssäni minua motivoi ennen kaikkea itsensä ylittänyt asiakas tai ahaa-elämyksen saanut perhe, jossa iloitaan kasvaneesta yhteisestä ymmärryksestä.

Ota yhteyttä:
kirsi(a)kommunikaatiokulma.fi
Puh. +358 40 741 3268

Miina Tauriala

Puheterapeutti

Hei! Olen Miina Tauriala, puheterapeutti Kommunikaatiokulman tiimissä . Haluan olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme ja heidän läheisilleen ennen kaikkea yksilöllistä kuntoutusta. Näen puheterapian kehityskaarena, jossa ensimmäisenä askeleena toimii huolellinen perehtyminen asiakkaan arkiympäristöön ja lähtötilanteeseen. Yhteistyö läheisten kanssa on minulle niinikään tärkeää. Itsekin puheterapia-asiakkaan omaisena ymmärrän kuinka tärkeää on sopia kehitystavoitteista koko lähipiirin kanssa.

Asetan ylöspäin tähtääviä tavoitteita myös vapaa-ajallani, seinäkiipeilyharrastuksen ja muun liikunnan parissa. Urheilutausta auttaa ymmärtämään pitkäjänteisen harjoittelun merkityksen.

Ota yhteyttä:
miina(a)kommunikaatiokulma.fi
Puh. +358 40 749 9106

Susanna Vilppula

Puheterapeutti

Susanna Vilppula Kommunikaatiokulma

Olen Susanna Vilppula, puheterapeutti. Halusin osaksi Kommunikaatiokulman porukkaa, sillä tiesin pääseväni mukavaan ja osaavaan porukkaan, jossa arvostetaan luovuutta. Luovuuttani pääsen käyttämään ja haastamaan asiakkaiden kuntoutuksen haasteita ratkoessa ja heidän tilanteidensa muuttuessa. Kirjat ja tarinat ovat aina kiinnostaneet minua. Haluan rakentaa asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa yhteistä tarinaa, joka vie kohti helpompaa arkea ja sujuvampaa vuorovaikutusta. Käsitöissä oppimani kärsivällisyys on myös valttia pitkien terapioiden toteuttamisessa.

Ota yhteyttä:
susanna(a)kommunikaatiokulma.fi
Puh. +358 50 443 5795

Emilia Salin

Puheterapeutti

Hei! Olen puheterapeutti Emilia Salin. Työskentelin aiemmin yksityisyrittäjänä, mutta työyhteisöä arvostavana päädyin osaksi Kommunikaatiokulman ammattilaisten tiimiä.

Puheterapeuttina minua motivoi ennen kaikkea etsiä innostavia ja mielenkiintoisia tapoja edistää asiakkaani tavoitteita. Työni tähtihetkiä ovat tilanteet, jolloin huomaamme yhdessä kuntoutuksen olevan parhaimmillaan hauskaa, mutta myös tehokasta. Kannustan asiakkaitani ja heidän lähipiiriään kasvattamaan vuorovaikutuksen mahdollisuuksia. Kielen omaksuu parhaiten sitä käyttämällä eikä virheidenpelon saa antaa himmentää oppimisen iloa.

Ota yhteyttä:
emilia(a)kommunikaatiokulma.fi
Puh. +358 40 730 8380

Hanna Tiirikainen

Puheterapeutti

Hanna Mertanen Kommunikaatiokulma

Olen Hanna Tiirikainen ja työskentelen puheterapeuttina Kommunikaatiokulmassa. Olen aiemmin tehnyt arviointi- ja ohjaustyötä perusterveydenhuollossa, mutta halusin uusia haasteita puheterapiakuntoutuksen parissa, joten liityin Kommunikaatiokulman tiimiin. Pyrin terapeuttina olemaan aidosti läsnä ja kuuntelemaan asiakkailta nousevia toiveita ja tarpeita. Minulle on tärkeää nähdä asiakas osana arjen toimintaympäristöä ja työskennellä perheiden ja yhteisöjen kanssa tiiviisti toimintakykyä kohentaen.

Tanssiharrastukseni kautta tiedän yhteisen sävelen tärkeyden, joten rakennetaan sitä yhdessä pienin askelin.

Ota yhteyttä:
hanna(a)kommunikaatiokulma.fi
Puh. +358 40 159 5469

Sanna Parkkinen

Puheterapeutti

Hei! Olen puheterapeutti Sanna Parkkinen. Minulla on vankka kokemus yksityisen sektorin lisäksi perusterveydenhuollon puheterapeuttina arvio- ja kuntoutustyöstä. Puheterapeuttina minulle erityisen tärkeää on tehdä yhteistyötä asiakkaan lähipiirin kanssa. Suurimmat onnistumisen hetket työssäni syntyvät yhdessä oivalletuista asioista asiakkaan sekä hänen lähipiirinsä kanssa. Positiivisuus ja yhdessä tekemisen iloa tukevat mielestäni asiakasta parhaiten oppimaan uutta sekä vauhdittavat arjen edistysaskeleita. Haluan myös paneutua jokaisen asiakkaan tilanteeseen huolella ja asiakasta motivoiden.

Ota yhteyttä:
sanna(a)kommunikaatiokulma.fi
Puh. +358 50 517 5434

Suvi Hakala

Puheterapeutti

Hei, olen puheterapeutti Suvi Hakala. Olen työskennellyt aiemmin terveyskeskuspuheterapeuttina, mutta siirryin Kommunikaatiokulman tiimiin, koska halusin perehtyä paremmin kuntoutukseen ja pidempikestoisiin asiakassuhteisiin.

Terapeuttina haluan kohdata jokaisen lapsen yksilönä ja osallistaa myös lähiympäristöä kuntoutukseen.

Työssäni minua motivoivat pienet oivalluksen hetket ja yhdessä tekemisen riemu. Uskon vakaasti, että jokainen ihminen on yhtä arvokas ja oikeutettu ilmaisemaan tahtoaan ja mielipiteitään.

Ota yhteyttä:
suvi(a)kommunikaatiokulma.fi
Puh. +358 50 376 5660

Heidi Tuominen

Puheterapeutti(perhevapaalla)

Olen Heidi Tuominen, puheterapeutti. Liityin mukaan Kommunikaatiokulman tiimiin, koska tiesin pääseväni mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa arvostetaan luovuutta, itsensä jatkuvaa kehittämistä ja kollegoiden ammatillista tukea. Olen aiemman työurani aikana toiminut opettajana, joten olen iloinen saadessani jatkaa työskentelyä lasten ja nuorten kanssa. Iloitsen saadessani seurata asiakkaan kehittymistä ja uusien asioiden oppimista. Opettajataustani ansiosta koulumaailma on minulle tuttu, mutta työskentelen mielelläni myös päiväkoti-ikäisten lasten kanssa.

Vapaa-ajalla innostun helposti uusista asioista, harrastuksista ja ideoista. Olenkin valmis kokeilemaan myös puheterapiassa uusia toimintatapoja, jotka voisivat auttaa asiakasta kehittymään. Musiikkiharrastukseni ansiosta olen oppinut, kuinka sitkeä ja säännöllinen harjoittelu tuottaa tulosta.

Ota yhteyttä:
heidi(a)kommunikaatiokulma.fi
Puh. +358 50 587 6587

Leena Yli-Korhonen

Puheterapeutti(perhevapaalla)

Ota yhteyttä:
leena(a)kommunikaatiokulma.fi
Puh. +358 50 543 9910

Anu Kivistö

Puheterapeutti

Hei! Olen puheterapeutti Anu Kivistö. Olen aiemmin tehnyt arviointiin, ohjaukseen ja kuntoutuksen käynnistämiseen keskittyvää työtä perusterveydenhuollossa. Työssäni Kommunikaatiokulmassa iloitsen mahdollisuudesta perehtyä syvällisemmin asiakkaan arjesta nouseviin tarpeisiin sekä ideoida yhdessä lähiympäristön kanssa yksilöllisiä keinoja edistää taitojen kehittymistä. Puheterapeuttina minulle on tärkeintä saavuttaa asiakkaan luottamus, koska haastavien taitojen harjoittelu onnistuu parhaiten turvallisessa ympäristössä. Koen olevani etuoikeutettu saadessani viettää työpäiväni lasten mielikuvitusrikkaassa maailmassa ja seurata lähietäisyydeltä asiakkaiden kasvua ja kehitystä.

Ota yhteyttä:
anu(a)kommunikaatiokulma.fi
Puh. +358 50377 7339

REKRYUskallatko värittää reunojen ulkopuolelle?

Etsitkö uusia haasteita? Haluatko edistää osaamisellasi asiakkaasi ja hänen lähipiirinsä arjen sujuvuutta? Mietitkö joskus mahdollisuuksia kokeilla uusia ja yksilöllisiä harjoitteita valmiiden ratkaisujen sijaan?Mikäli vastasit kyllä, lue lisää.

Tarjoamme tuleville kollegoillemme mielenkiintoisia työpäiviä puheterapian yrityksessä, missä kannustetaan luovaan ratkaisukykyyn. Työssäsi sinun on mahdollista nähdä ja kuulla motivaation sekä yhteisen tekemisen tulokset. Koska asiakkaasi on yksilön lisäksi kokonainen perhe tai muu lähipiiri, pääset tutustumaan erilaisiin arjen lähtökohtiin ja tekemään moniammatillista yhteistyötä.

Tarjoamme paikan puheterapian erityisosaajien joukossa, missä sinulla on meidän kaikkien tuki sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. – olitpa sitten alan konkari tai uusi tekijä. Työhyvinvointiin ja hyvään yhteishenkeen panostamalla jaksamme yhdessä innostua uusista haasteista.

Mikäli kiinnostuit Kommunikaatiokulmasta potentiaalisena työpaikkana, ota yhteyttä Kirsiin ja jutellaan lisää. Osaamisesi on tärkeää, mutta olemme myös kiinnostuneita kuulemaan asenteestasi ja siitä, mikä tekee sinun työpäivästäsi motivoivan.

Kirsi Katajisto: 040 741 3268 tai kirsi(a)kommunikaatiokulma.fi