Kommunikaatiokulma

Kommunikaatio-kulma

Kommunikaatiokulma on vuonna 2014 perustettu laadukasta, asiakaslähtöistä puheterapiaa tarjoava yritys. Rakennamme helpompaa arkea kotiin, päiväkotiin ja kouluun puheterapian keinoin. Lisäämme ymmärrystä lapsen, vanhempien ja kasvatustyöhön osallistuvien aikuisten välillä ja autamme lasta saamaan äänensä kuuluville silloinkin, kun kommunikointi haastaa.

Kaikki Kommunikaatiokulman puheterapeutit ovat kokeneita, jo vuosia alalla toimineita, ja työhömme kuuluu jatkuva kouluttautuminen sekä yhdessä tekeminen, yhteistöllisyys ja tiedon jakaminen tiimissä. Näin asiakkaamme saavat varmasti parhaan asiantuntemuksen ja työkalut juuri heidän tilanteeseensa.

Lisäksi tuotamme alan koulutuksia ja asiantuntijapalveluita terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille kasvatus- ja kuntoutustyöhön osallistuville. Haluamme olla paras yhteistyökumppani terveydenhuollolle, varhaiskasvatukselle sekä lähi-ihmisille.

Etsimme kanssasi vaihtoehtoisia toimintatapoja lapsen kanssa silloinkin, kun tuntuu ettei sellaisia ole.

Erotumme tavallamme kohdata asiakas hänen arjessaan

Toteutamme terapiatyötä perhekeskeisesti, asiakaslähtöisesti ja luotettavasti asiakkaan arkiympäristössä. Kuntoutuksen toteutus suunnitellaan yhdessä hoitoon osallistuvien lähi-ihmisten kanssa, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Olemme vakuuttuneita siitä, että puheterapian menetelmät tukevat lapsen perheen ja lähiyhteisön arkea. Siksi olemme sitoutuneita ohjaavaan otteeseen ja autamme lapsen kanssa toimivia aikuisia hyödyntämään toimivia keinoja lapsen kanssa. Kunnioitamme perheen arkea ja tarjoamme tukemme yksilöllisistä lähtökohdista käsin. Ohjauksellinen työote mahdollistaa ammatillisen tuen päiväkotiin ja kouluun, jolloin toimimme aktiivisesti moniammatillisissa tiimeissä.

Yhteistyö

Kelan logo

Olemme Kelan pitkäaikainen palveluntuottaja. Lue Kelan palvelukuvaus (1.1.2023 alkaen):

Kuntoutusyrittäjien logo
Suomen yrittäjien logo